Отборът на Витоша Бистрица посреща Пирин Благоевград в първата среща

...
Отборът на Витоша Бистрица посреща Пирин Благоевград в първата среща
Коментари Харесай

Витоша или Пирин е по-високо?

Отборът на Витоша Бистрица посреща Пирин Благоевград в първата среща от 28-ия кръг на Първа професионална лига, Втора осмица, група А.

Витоша е едвам с 9 точки и към момента без победа, а Пирин е с 26 точки в актива си.

Двубоят е от 17.15 часа. Можете да следите развиването му минути по минута в GONG.BG. Също по този начин можете даго гледате в GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, както и по телевизия DIEMA SPORT.

Отборът на Витоша е в серия от три следващи нулеви равенства в шампионата. Последният отбор с такава поредност е тъкмо днешният противник на бистричани Пирин Благоевград, приключил 0:0 с Дунав, ЦСКА и Славия сред 11-ия и 13-ия кръг на сегашния шампионат.

Последният гол за безспорните новаци в елита бе вкаран преди повече от месец – на 4 март при 1:1 против Славия от Даниел Пеев, който обаче пропуща срещата с Пирин поради наказване.

Халфът на Витоша Четин Садула е пред своя стотен мач в Първа лига. Дебютът му бе при единствения му турнирен дуел за Левски – на 31 май 2006-а година при загубата на " сините " с 1:2 от Беласица в Петрич.

Съставът на Пирин Благоевград пък взе единствено точка в последните си 5 гостувания с 0:0 против Верея на 5 март т.г. Направи нулево реми и при първото си посещение на Витоша на 17 септември предходната година.

Капитанът на Пирин Юлиан Попев ще пропусне първи мач на " орлетата " през сегашния сезон, откакто до момента не бе на терена единствено в една игрова минута – заменен бе в края на дуела с Локомотив Пловдив вкъщи, приключил 5:0 в 8-ия кръг. Бранителят е и полевият състезател в лигата с най-вече игрови минути – 2429.

За трети път през сезона Пирин Благоевград е в серия от 3 следващи загуби, макар че в този момент се разписа във всеки един от тези дуели – 1:2 против ЦСКА, 1:3 против Славия и 1:2 против Черно море. Никога до момента не е губил четири пъти подред в акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР