Отборът на Виляреал постигна много ценна победа с 2:0 като

...
Отборът на Виляреал постигна много ценна победа с 2:0 като
Коментари Харесай

Виляреал пречупи Реал Сосиедад с два късни гола и се върна в битката за топ 4

Отборът на Виляреал реализира доста скъпа победа с 2:0 като хазаин на Реал Сосиедад в среща от 27-я кръг на Ла Лига и по този метод резервира възможностите си за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

На " Естадио де ла Серамика " " жълтата подводница " изглеждаше като по-опасния отбор през първото полувреме, в което най-хубавата обстановка се откри пред Йереми Пино, чийто удар обаче се отби от страничния дирек.

След почивката функциите се обърнаха и гостите от Сан Себастиан изглеждаха по-близо до гола, а удариха и греда посредством Такефуса Кубо.

В последна сметка нулевото тъждество в резултата се резервира до 77-та минута, когато домакините получиха право да изпълнят дузпа, откакто Самуел Чуквуезе беше препънат в наказателното поле. Зад топката застана Дани Парехо и той не сбърка от бялата точка, давайки задатък на своя отбор.

Четири минути по-късно домакинските последователи още веднъж бяха хвърлени в възторг след попадението на Николас Джаксън, който се разписа с акуратен диагонален изстрел по тревата, с цел да подсигурява крайния триумф за Виляреал.

В добавеното време на срещата пък сенегалецът остави своите съотборници с човек по-малко, откакто получи втори жълт картон, само че за негово благополучие това не повлия на резултата от мача.

По този метод " Жълтата подводница " събра 44 точки на 6-о място в подреждането и към този момент изостава единствено на четири пункта от състава на Реал Сосиедад, който заема 4-ата позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР