Отборът на Виляреал постигна изненадваща победа като гост на един

...
Отборът на Виляреал постигна изненадваща победа като гост на един
Коментари Харесай

Виляреал спъна Севиля към върха в Испания

Отборът на Виляреал реализира изненадваща победа като посетител на един от водачите в Испания – Севиля. „ Жълтата подводница” се наложи с 2:1 на стадион „ Рамон Санчес Писхуан” и не разреши на домакините да се приближат още по-близо до Барселона и Реал Мадрид.

Раул Албиол откри за гостите още в 13-ата минута, а това обърка проектите на андалусийци. След центриране от корнер топката бе отклонена към далечната греда, където Албиол се включи и с глава я насочи в мрежата.

Въпреки напъните на домакините, резултатът до почивката се резервира неизменен. Севиля въпреки всичко съумя да стигне до равнене на резултата 61-ата минута, когато Мунир Ел Хадади вкара страховит гол. След офанзива отляво, топката бе центрирана към Хадади в наказателното поле, който без никакво закъснение стреля с левия крайник и прати коженото кълбо неспасяемо в сглобката на десния ъгъл.

Тимът на Виляреал обаче сподели темперамент и съумя да стигне до нов гол, който се оказа и финален в мача. Той пристигна четвърт час преди края след групова неточност в отбраната на домакините. Футболистите на Севиля се пробваха да създадат изкуствена засада при една офанзива на гостите отдясно, само че се провалиха с гръм пи тропот. От това се възползва Тригерос, който овладя директно пред вратаря и незабавно откри Токо Екамби, който на празна врата нямаше по какъв начин да сгреши.

Севиля е трети в класирането с актив от 31 точки, до момента в който Виляреал заема 13-та позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР