Отборът на Виляреал постигна драматична и много ценна победа с

...
Отборът на Виляреал постигна драматична и много ценна победа с
Коментари Харесай

Късен гол доближи Виляреал до зона “Шампионска лига”

Отборът на Виляреал реализира трагична и доста скъпа победа с 2:1 при гостуването си на Жирона в най-ранния мач от съботната стратегия на 35-ия кръг в Ла Лига. Така “Жълтата подводница ” удължи непобедимата си серия от пет мача, в която отборът има четири триумфа, до момента в който провалянето е първо за каталунците от четири срещи насам.

Още в 9-ата минута Йереми Пино донесе наслада за гостите. Тогава Николас Джаксън организира контраофанзива и в последния миг пусна топката за испанския национал, който се разписа с шпагат от близко. Домакините съумяха да възстановят равенството в 24-тата минута, когато Давид Лопес беше прецизен след композиция при директен свободен удар. През второто полувреме двата отбора се надлъгваха, като в този спор спечелили излязоха играчите на Кике Сетиен след надвит гол в добавеното време. Хосе Рейна хвърли топката към Джаксън, който, сходно при първия гол, направи дълъг пробег с нея, като този път я центрира към резервата Жерард Морено, с цел да може резервата да донесе триумфа на своя отбор.

Така петият в класирането Виляреал събра 60 точки и се приближи единствено на две от зона “Шампионска лига ” и четвъртия Реал Сосиедад, който довечера гостува на новия първенец Барселона. Жирона е на осмата позиция с 48 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР