Отборът на Виляреал измъкна трите точки, надвивайки с 1:0 гостуващия

...
Отборът на Виляреал измъкна трите точки, надвивайки с 1:0 гостуващия
Коментари Харесай

Героичен вратар отрази две дузпи и поднесе победата на Виляреал

Отборът на Виляреал измъкна трите точки, надделявайки с 1:0 гостуващия Хетафе в пладнешки мач от 25-ия кръг на Примера дивисион. Енес Юнал означи в третата минута, само че героят се споделяше Серхио Асенхо. Вратарят на “подводницата” избави две дузпи, отразявайки ударите на Хосе Анхел (36) и Хорхе Молина (51). С успеха момчетата на Хави Кайеха се изкачиха на петото място, изместайки краткотрайно Севиля.
Sergio Asenjo saves two penalties, one in each half pic.twitter.com/gNxaeIxmZW
— Pogba FC (@Pogba6FC) February 25, 2018

Срещата стартира с гол още в третата минута на Енес Юнал. Саму Кастийехо откри прелестно Карлос Бака, който достави голова топка на Юнал - 1:0. В 19-ата Асенхо парира удар на Файсал Фажир. В 35-ата гостите от “Колисеум Алфонсо Перес” получиха първа дузпа за нарушаване на Хави Фуего против Джене. Стражът на “жълтите” избави шута от бялата точка на Хосе Анхел. Веднага след дузпата кастилският отбор изиска нова дузпа за игра с ръка на Хауме Коста.

В началото на второто полувреме “сините” се снабдиха с втора дузпа. В 51-ата минута резервата Хорхе Молина стреля от 11-те метра, само че и той не преодоля превъзходния през днешния ден Асенхо. Този път ударът беше в левия ъгъл на вратарят, а стражът още веднъж се оправи и мазета. В 79-ата и другият вратар се прояви. Висенте Гуаита избави прекрасен удар на Юнал.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 25 кръг, неделя 25 февруари  Виляреал 1:0краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР