Отборът на "Вихър" (Николово) разгроми с 4:0 като гост "Шурданица"

...
Отборът на "Вихър" (Николово) разгроми с 4:0 като гост "Шурданица"
Коментари Харесай

Вихър разгроми с 4:0 като гост Шурданица

Отборът на "Вихър " (Николово) разгроми с 4:0 като посетител "Шурданица " (Георги Дамяново) в отсрочена среща от VIII-тия кръг на шампионата на монтанската IV лига.
Шампионът поведе в 20-та мин. посредством Стелиян Николов, който довкара отбитата от вратаря топка. Десет минути по-късно домакините останаха с 10 индивида на терена, откакто основният арбитър Емилиян Тодоров изгони с втори жълт и червен картон Борислав Войков.
В 48-та мин. Кристиян Методиев-Пато центрира от фаул и в наказателното поле Филип Илиев бе оставен непокрит на далечната греда и засече с глава в мрежата за 2:0. Ани Петков си означи автогол в 50-та мин. и направи резултата типичен. С втория си гол в мача точка на разногласието постави Филип Илиев-Фичо (на снимката) в 56-та мин. Тогава сърцатият нападател с летящ плонж заби топката във вратата, след прецизна асистетция на Емилиян Ивов-Ивко.
С триумфа си на стадиона край Лопушанския манастир тимът на "Вихър " се изкачи на първото място в класирането с актив от 28 точки и един мач по-малко, а идната събота приема досегашния водач "Бойчиновци ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР