Отборът на "Вихър" (Николово) победи с 1:0 "Пъстрина" в дербито

...
Отборът на "Вихър" (Николово) победи с 1:0 "Пъстрина" в дербито
Коментари Харесай

Вихър/Николово/ победи с 1:0 Пъстрина в монтанското Ел Класико

Отборът на "Вихър " (Николово) победи с 1:0 "Пъстрина " в дербито на XIII кръг от шампионата на монтанската IV лига. Станалият известен като Ел Класико дуел се игра на терена в някогашния цех „ Прециз” и бе изгледан от над 200 фенове.
Двукратният районен отличник сподели стопроцентова успеваемост, откакто стигна до трите точки при единственото си състояние пред вратата на сегашния първенец. Това стана в 86-та мин., когато Мартин Пламенов напредна от ляво, преодоля двама бранители на домакините и немари непокрит Кристиян Методиев-Пато, който на празна врата не сгреши. В воин за символичните посетители обаче се трансформира вратарят Даниел Първанов. Стражът на вихърци бе непогрешим под рамката като отрази рискови удари на Владислав Иванов, Денислав Петров и на два пъти на Цветелин Анжелов.
„ Късметът не бе на наша страна. Създадохме не едно и две положения за гол, само че не успяхме да си ги вкараме. Имаше доста хора, уповавам се да е останали удовлетворени от играта и на двата отбора”, съобщи след мача играещият президент на "Пъстрина " Димитър Нисторов.
„ Стана мъжки мач. Отбелязахме гол при единственото си състояние. Домакините бяха по-добри, само че през есента ние допуснахме да ни вкарат от два удара два гола”, пък съобщи играещият треньор на "Вихър " Бисер Ефремов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР