Отборът на Very Strong е първият голям шампион в турнирите

...
Отборът на Very Strong е първият голям шампион в турнирите
Коментари Харесай

Отбор от Варна е големият шампион по плажен волейбол в турнир за четворки Red Bull BEAT4

Отборът на Very Strong е първият огромен първенец в шампионатите по плажен волейбол Red Bull BEAT4. Варненският отбор завоюва с 2:0 против Rebels Burgas в разногласието за купата на мрежите до бар Перла в Приморско.
Red Bull BEAT4 се организира за първи път, и провокира мъже и дами, обичащи плажния волейбол и незабравимите занимания. Състезанията са за тимове от по четирима с най-малко една дама в състава. Домакини на обособените кръгове бяха Крапец, Рапонги (Варна), Слънчев бряг и Перла Приморско, където бе и кулминационната точка с мачовете от финалния шампионат.
В шампионата, проведен от Red Bull и Volley Mania, се включиха общо 41 тима и над 160 участника.
Шампионите привлякоха вниманието с това, че бяха един от доста дребното тимове с две дами в тима. Във финалния шампионат Very Strong оправда името си и заслужи огромната премия, обезпечена от Red Bull - посещаване на мачове от международното състезание по волейбол за мъже в Милано през септември. Емоцията на състезателите бе неописуема, и смесена с неспокойствие да видят най-хубавите във волейбола от международното.

В духа на плажните и летни моменти, сребърните медалисти от Rebels Burgas получават билети за Мануел Рива през август на плаж Перла. Бронзовите медали сграбчи Primo Team, които получиха предметни награди.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР