Отборът на Верона спечели с 3:1 срещу тима на Специя

...
Отборът на Верона спечели с 3:1 срещу тима на Специя
Коментари Харесай

Верона изхвърли Специя от Серия “А”

Отборът на Верона завоюва с 3:1 против отбора на Специя в плейофа за оставане в Серия “А ”. Двубоят се организира на безпристрастен терен на стадион “Мапей ” в града в северна Италия Реджо нел`Емилия, откакто в началото се очакваше хазаин на този мач да бъде стадион " Дачиа Арена " в Удине.

Срещата стартира по съвършен метод за спечелилите от Верона и те поведоха след единствено пет минути игра, когато се разписа Марко Фараони. Скоро по-късно обаче Итън Ампаду изравни за Специя и върна интригата.

Играчите на Верона обаче демонстрираха темперамент и взеха решение мача още до почивката с нови две попадения, които бяха дело на Сирил Нгонге. Първото падна в 26-ата минута, а второто в 38-ата минута.

Отборът на Специя може да съжалява доста за изпадането си, тъй като приключи в класирането на Серия “А ” над “опасната зона ”, само че имаше еднакъв брой точки с първия под чертата Вероне, което съгласно новите правила от този сезон наложи изиграването на бараж за оцеляване сред двата отбора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР