Отборът на Верона победи Киево с 1:0 в градското дерби

...
Отборът на Верона победи Киево с 1:0 в градското дерби
Коментари Харесай

Верона си пое глътка въздух в дербито с Киево

Отборът на Верона победи Киево с 1:0 в градското дерби от 27-ия кръг на Серия А, само че остава в рисковата зона на изпадащите, като заема 18-ата позиция с 22 точки. Положението на Киево също не е розово, като отборът върви 15-и с три повече. Битката за оцеляване се обрисува извънредно оспорвана, като към този момент единствено Беневенто наподобява жертван да играе от новия сезон в Серия Б.

И двата тима предложиха дейна игра през първото полувреме, като Верона сътвори по-чистите положения на " Маркантонио Бентегоди ". Най-добрият късмет за Киево пък пристигна в края на първите 45 минути, когато Лукас Кастро излезе самичък против вратаря на Верона Николас, само че стражът се оправи, като спря топката с крайник. Преди това и Верона имаше доста добра опция да открие, само че без триумф.

Осем минути след началото на втората част символичните домакини от Верона въпреки всичко стигнаха до победно попадение, когато след осъществяване на корнер Антонио Карачоло се оказа най-съобразителен пред вратата на Киево.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Серия А 27 кръг, сряда 4 април  Беневенто 18:00предстои  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР