Отборът на Верея се нуждае от две победи в оставащите

...
Отборът на Верея се нуждае от две победи в оставащите
Коментари Харесай

Митрев: Две победи и си гарантираме мястото в Топ 6

Отборът на Верея се нуждае от две победи в оставащите четири мача от постоянния сезон в Първа лига, с цел да си подсигурява място в първата шестица, пресметна старши-треньорът Благо Митрев.

 Верея не пусна Хюсеин Сюлеймани в националния тим на Саудитска Арабия
Верея не пусна Хюсеин Сюлеймани в националния тим на Саудитска Арабия

Бранителят получи повиквателна за контролата с Ирак

" Да, имаме преднина от 4 точки четири кръга преди края, само че с цел да бъдем сигурни, би трябвало да вземем най-малко две победи. Срещи Пирин ни чака доста тежък мач. От една страна гостите вършат усещане като доста обединен тим, в който колектива е на забележителна висота. Пиринци умерено могат да бъдат избрани, че в мачовете си работят всички за един. От друга страна, ние след паузата вършим нов тим ".

" От титулярите имаме единствено двама, които са били такива и през есента. Трябва ни време за акомодация, за стиковане, за подобряването на автоматизацията на линиите. Постарахме се да осигурим добра численост контроли, само че едвам изпълнихме два месеца като тим ", изясни Митрев.

Добрата вест за него е неналичието на травми, само че пък водещият нападател Георги Андонов е осъден и ще се търсят други разновидности за оформяне на мощна офанзива. А неналичието на огромна група принуди Верея да откаже поканата на Федерацията на Саудитска Арабия за бранителя Хюсеин Сюлеймани за контролни мачове на националния тим.

Лошото време в допълнение затрудни и подготвителния развой, като в един от дните нямаше по какъв начин да се тренира и Митрев изпрати играчите във фитнеса. След това се мина на вид с изкуственото игрище.

 Верея подписа с Мохамед Шемлал
Бивш младежки национал на Франция подписа с Верея

Старозагорци се укрепиха в борбата за място в топ 6 в Първа лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР