Отборът на Вердер (Бремен) записа нов разочароващ резултат в домакинството

...
Отборът на Вердер (Бремен) записа нов разочароващ резултат в домакинството
Коментари Харесай

Нов провал за Вердер и Илия Груев

Отборът на Вердер (Бремен) записа нов разочароващ резултат в семейството си на Унион (Берлин) от 17-ия кръг на Бундеслигата. " Бременските музиканти " изгубиха с 1:2 на " Везерщадион ", допускайки поврат. Българският национал Илия Груев бе титуляр за домакините и остана на терена 88 минути, преди да бъде сменен. Тимът му обаче позволи четвърта поредна загуба.

Вердер откри резултата в 14-тата минута, когато Марвин Дукш центрира от фаул и Амос Пийпер с глава порази вратата за 1:0.

Радостта на домакините обаче бе прекомерно къса. В 18-ата минута Яник Хаберер се възползва от груба неточност в защитата на противника, доближи до топката и я прати във вратата за 1:1.

Бременци можеха бързо да си върнат преднината, само че нямаха шанс, като удар на Леонардо Битенкурт се отби от гредата.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Унион пък съумя да означи гол в края на полувремето, само че той не бе зачетен поради нарушаване след намесата на ВАР.

Все отново берлинчани направиха поврат в 46-ата минута, когато след центриране от корнер Кевин Беренс бе прецизен с глава за 1:2.

Така Унион си потегли удовлетворен от това посещение, като събра 33 точки и излезе на 2-рото място в класирането. Вердер остава на 11-тото място с 21 точки в актива си.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР