Отборът на Вердер Бремен не успя да победи като гост

...
Отборът на Вердер Бремен не успя да победи като гост
Коментари Харесай

Вратар отне трите точки на Вердер в Кьолн

Отборът на Вердер Бремен не съумя да победи като посетител Кьолн в мач от 24-ия кръг на немската Бундеслига и дуелът приключи наедно при резултат 1:1. кръг. Българският халф в редиците на гостите Илия Груев не беше в групата за мача.

Full-time. Jonas gets a more than deserved equaliser.
___
1:1
— 1. FC Cologne (@fckoeln_en)
Джошуа Сарджънт жтсри за гостите в 66-ата минута. Бременчани изпуснаха да си решат дуела незабавно след попадението на Сарджънт, защото пропиляха две отлични благоприятни условия за втори гол.

Домакините съумяха да стигнат до равенството в 83-ата минута след неточност на вратаря на Вредер Иржи Павленка. Тогава чешкият пазач беше надигран във въздуха от Емануел Денис, след което Йонас Хектор се разписа на празна врата. През първата част Павленка обаче направи извънредно избавяне след засичане на Елис Скири.

С това реми Кьолн се отдалечи на 4 точки от зоната на изпадащите. Вердер е малко по-напред в класирането и още на този стадий е ясно, че доиграва сезона.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР