Отборът на Вердер Бремен надигра с 2:1 у дома на

...
Отборът на Вердер Бремен надигра с 2:1 у дома на
Коментари Харесай

Вердер надви Шалкe 04 у дома, Груев се контузия

Отборът на Вердер Бремен надигра с 2:1 вкъщи на своя " Везерщадион " състава на Шалке 04 в среща от 13-ия кръг на Бундеслигата.

С триумфа Вердер излезе на 7-то място с актив от 21 точки, до момента в който седмото следващо проваляне за " кралскосините " ги закотви на дъното в класирането с едвам 6 пункта.

За следващ път като титуляр за " бременските музиканти " стартира българският национал Илия Груев-младши, който остана на терена до 67-та минута, когато бе сменен наложително от Кристиан Грос, откакто почувства болежка в десния аддуктор.

По това време резултатът към този момент беше 1:0 в интерес на Вердер Бремен, откакто Никлас Фюлклур бе дал задатък на домакините в 30-та минута.

В 38-та пък Шалке беше доста покрай изравнителния гол, само че ударът на Симон Троде с глава се отби от страничния дирек.

След почивката гостите от Гелзенкирхен продължиха да бъдат по-активни, само че в 76-та минута " кралскосините " бяха неприятно сюрпризирани, когато Марвин Дюкш удвои задатъка на Вердер, откакто получи пас от Мичел Вайзер.

В самия завършек на срещата пък Доминик Дрекслер осъществя почетния гол за тима на Шалке.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР