Отборът на . Във Вечния град бианконерите“ стигнаха до решаващо

...
Отборът на . Във Вечния град бианконерите“ стигнаха до решаващо
Коментари Харесай

Алегри: Играем под напрежение от месеци, не е лесно да си на финал

Отборът на. Във Вечния град „ бианконерите “ стигнаха до решаващо попадение посредством Аркадиуш Милик, който бе прецизен с първото си допиране в срещата. Преди това на два пъти за Лацио се беше разписал Тати Кастеянос.

„ Страдахме доста. Бяхме наясно, че подобен сюжет е вероятен, изключително откакто допуснахме гол от статично състояние в началните минути “, разяснява Алегри след последния съдийски сигнал.

„ Чрез Влахович и Бремер имахме положения да изравним. През второто полувреме подобрихме физическото си показване. Не ни беше по никакъв начин елементарно, допуснахме втори гол след контраофанзива “, сподели още треньорът.

„ Никога не е елементарно да се класираш за край в шампионата за Купата на Италия. Ние го направихме два пъти за последните три години. Сега би трябвало да се концентрираме върху представянето ни в Серия „ А “, където към момента не сме си подсигурили място в Шампионската лига. През уикенда ни следва пряк конфликт с Милан “, добави още Алегри.

Треньорът на Юве изглеждаше гневен в края на срещата и към този момент беше в тунела, когато съдията свири последния съдийски сигнал.

„ В този миг, сходни мачове значат доста за Ювентус. Поради една или друга причина през последната година и половина тези срещи ни липсваха. Ситуацията не беше идеална през предишния сезон, доста неща се случиха отвън терена. Този сезон се борим. До януари вървяхме покрай Интер, след което изостанахме сензитивно. През последните месеци имаше напрежение върху нас, не спечелихме доста точки в Серия „ А “, само че все пак сме в позиция да се класираме за Шампионската лига и ще играем край за Купата на Италия “, сподели още Алегри.

Специалистът има контракт за още един сезон с Юве, само че оставането му отпред на отбора след лятото по никакъв начин не е несъмнено.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР