Отборът на Вашингтон Уизардс подсили състава си с тежкото крило

...
Отборът на Вашингтон Уизардс подсили състава си с тежкото крило
Коментари Харесай

Вашингтон привлече най-полезния играч в Австралия

Отборът на Вашингтон Уизардс укрепи състава си с тежкото крило Зейвиър Кукс с контракт до края на сезон 2023/24, заяви сътрудникът на играча Даниел Молдован пред ESPN.

204-сантиметровият Кукс неотдавна бе определен за " Най-полезен състезател " в Националната баскетболна лига на Австралия. Той ще се причисли към Вашингтон евентуално през идната седмица, защото през тази е финалът в шампионата на " зеления " континент, в който се срещат тимът на Кукс Сидни Кингс и Ню Зийлънд Брейкърс. След първите два мача от серията до три триумфа резултатът е еднакъв - 1:1.

Кукс е на 27 години и се отличава с отлични подавачески умения, както и елитна игра в отбрана. През предишния сезон той бе определен и за " Най-полезен състезател във Финалите " на австралийския шампионат - звание, което може да заслужи още веднъж, в случай че Сидни победи с купата.

Вашингтон Уизардс заема десето място в класирането на Източната конференция с индикатори от 30 победи и 34 загуби и за момента окупира последната позиция, даваща право на присъединяване в плей-ин шампионата за попадане в главната част на плейофите.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР