Отборът на Валядолид загуби с 2:4 при домакинството си на

...
Отборът на Валядолид загуби с 2:4 при домакинството си на
Коментари Харесай

Гол след гол във Валядолид, шумна загуба за отбора на Роналдо

Отборът на Валядолид загуби с 2:4 при семейството си на Леганес в дуел от 14-ия кръг на Примера дивисион. “Бяло-виолетовите”, чийто мажоритарен акционер е Феномена Роналдо, можеха да се изравнят по точки с Реал Мадрид, само че вместо това претърпяха провал на “Хосе Сорийя”. Димитриос Сиовас (11), Оскар Родригес (42) и Гуидо Карийо (66 и 75) шамаросаха домакините. За Валядолид се разписаха Тони Суарес (50) и Енес Юнал (90+4).
Момчетата от “Бутарке” откриха в 11-ата минута, когато при корнер топката беше центрирана на първа греда и бранителят Сиовас се разписа с глава. В 42-ата отбраната на домакините не съумя да почисти топката, последва удар към вратата, отразен от вратаря и добавка с плонж от Арнаис Родригес - 0:2.
¡Final en el José Zorrilla! Real Valladolid, 2 - Leganés, 4. #RealValladolidLeganés pic.twitter.com/d8B9d9HyVd
— C.D. Leganés (@CDLeganes) December 1, 2018
Валядолид върна едно попадение при започване на второто полувреме. Начо Мартинес шутира мощно от 25 метра, топката се отби от гредата, а при добавката Тони Суарес наказа вратаря Иван Куеяр. В 66-ата публиката на “Сорийя” видя по какъв начин домакините на процедура сами лишиха дуела от конспирация. Вратарят Жорди Масип получи недобро подаване от собствен съотборник, беше притиснат, замота се и позволи Карийо да го изпревари и с шпагат и да вкара за 1:3. Девет минути по-късно Карийо осъществя нов гол, откакто завоюва въздушния двубой и се разписа с глава за 1:4. В 94-ата Енес Юнал въпреки всичко вкара още едно попадение за Пусела за крайното 2:4. Примера дивисион 14 кръг, събота 1 декември  Валядолид 2:4краен резулат  Леганес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР