Отборът на Валвайк допусна неприятна загуба с 2:4 като гост

...
Отборът на Валвайк допусна неприятна загуба с 2:4 като гост
Коментари Харесай

Валвайк загуби след като водеше с два гола, Велков не игра

Отборът на Валвайк позволи неприятна загуба с 2:4 като посетител на Хераклес. Двубоят бе от 26-ия кръг на Ередивизий в Холандия. Този път българският защитник Стефан Велокв остана на пейката и не влезе в игра.

Съотборниците му обаче още веднъж разочароваха с представянето си. Хераклес можеше да поведе още в 6-ата минута от дузпа, само че Сирил Десърс пропусна от бялата точка.

След това Валвайк съумя да реагира добре и поведе с два гола. Клинт Лееманс откри от дузпа в 16-ата минута, а Анас Тахири удвои в 28-ата.

Радостта на гостите обаче бе прекомерно къса и Хераклес доста бързо изравни с голове на Дарио ван ден Буйс в 30-ата и Силвестър ван дер Уатер в 34-ата минута.

През второто полувреме домакините направиха и цялостен поврат. Отново Ван дер Уатер изведе отбора си напред в 52-ата минута, а Деларио Бургзорг в 86-ата минута оформи крайното 4:2.

След тази победа Хераклес излезе на 8-ото място в класирането с 36 точки. Валвайк пък остава на дъното с 15 точки и все по-малки очаквания за избавление.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР