Отборът на Валенсия спечели с 2:0 у дома срещу Осасуна

...
Отборът на Валенсия спечели с 2:0 у дома срещу Осасуна
Коментари Харесай

Валенсия с ценен успех в борбата за Европа

Отборът на Валенсия завоюва с 2:0 вкъщи против Осасуна в среща от 30-ия кръг на Ла Лига, игран пред празните трибуни на “Местайя”. Гонсало Гедеш (12) и Родриго Морено (35) означиха за отбора на Алберт Селадес. “Бяло-черните” са осми и на точка от местата за евроучастие.

Още в третата минута Родриго Морено осъществя попадение, което беше анулирано след продължителна консултация с ВАР. Това е второ анулирано попадение на нападателя в границите на няколко дни по-късно против Реал Мадрид. В 12-ата минута Гонсало Гедеш означи великолепен гол с удивителен рейд. Португалецът даже падна на земята, само че се изправи и продължи да финтира противници преди да стреля към далечния горен ъгъл от 17 метра - 1:0. И това състояние беше прегледано детайлно, само че то беше доказано и резултатът беше открит. В 22-рата Родриго пропусна да удвои след подаване на Флоренци. В 35-ата наварският отбор сбърка при изнасянето на топката. Защитникът Давид Гарсия направи подарък, Гедеш се стрелна и асистира на Родриго, който не сгреши самичък против вратаря - 2:0.
Gonçalo Guedes has just scored one of the goals of the La Liga season.

Speed, grit, skill, determination, poise, beautiful. pic.twitter.com/97kcdYl69g
— Marino Peixoto (@marinovpeixoto) June 21, 2020 В началото на второто полувреме главият арбитър на срещата се контузи след конфликт с състезател на гостите, само че съумя да продължи. През втората част гостите от “Ел Садар” натиснаха. В 53-ата гредата избави “прилепите” след удар с глава на Адриан. Героят Гедеш беше заменен и напусна сърдит. В 72-рата топката облиза гредата след осъществяване на Ойер. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ Ла Лига 30 кръг, неделя 21 юни  Валенсия 2:0краен резулат  Осасуна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР