Отборът на Валенсия победи тима на Селтик и във втората

...
Отборът на Валенсия победи тима на Селтик и във втората
Коментари Харесай

Валенсия не се затрудни със Селтик, фенове на детелините разпръснати с гумени куршуми от полицията

Отборът на Валенсия победи отбора на Селтик и във втората среща сред двата състава от 1/16-финалите на Лига Европа.

Домакините направиха всичко допустимо да не позволен изненада и да продължат в идващия стадий на конкуренцията, след триумф с 2:0 в първия мач.

Автор на победното попадение за " прилепите " довечера стана Кевин Гамейро. Бившият футболист на Атлетико (Мадрид) бе прецизен след тъкмо 70 минути игра, след нулево първо полувреме сред двата отбора.
 Снимка 408067
Източник:

Жереми Толян бе изпъден още в 37-ата минута на мача, оставяйки гостите с човек по-малко на терена. Това в допълнение понижи интригата в мача и способства за неналичието на напрежение до последния съдийски сигнал.

Полицията в Испания дефинира тазвечершния мач като футболна среща с висок риск. Органите на реда бяха мобилизирани и оборудвани с цялата налична техника, с цел да предотвратят конфликти по улиците на града.
 Валенсия победи Селтик с 2:0 като посетител в Лига Европа
Валенсия гледа напред в Лига Европа след триумф в Глазгоу

" Прилепите " се постановиха с 2:0 над Селтик

Преди дуела близо 10 000 последователи от Шотландия дойдоха в испанския град, с цел да поддържат любимците си, само че локалните служители на реда не демонстрираха гостолюбие. Вместо това те посрещнаха гостуващата агитка с гумени патрони и палки.

Футболните последователи се оплакаха, че експанзията на органите на реда е била безпричинна. Потребители в обществените мрежи описаха, че били " заключени " в локален бар, а всеки, понечил да излезе, получавал палка в тялото. Това бе и неприятният акцент в конфликта сред двата клуба от тази фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат.
 Валенсия и Еспаньол не се победиха - 0:0
Еспаньол затрудни Валенсия, трето следващо тъждество за " прилепите " в Ла Лига

Срещата приключи без голове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР