Отборът на Уулвърхемптън постигна важна победа при визитата си на

...
Отборът на Уулвърхемптън постигна важна победа при визитата си на
Коментари Харесай

Уулвс надви Брентфорд, дрон прекъсна мача

Отборът на Уулвърхемптън реализира значима победа при визитата си на Брентфорд в мач от Висшата лига, който бе белязан от чудноват миг.

Срещата бе прекратена за повече от петнадесет минути през първата част поради дрон, който прелетя над стадион „ Брентфорд къмюнити”. В резултат на това основният рефер на дуела Питър Банкс даде невиждано продължение на първото полувреме от 19 минути.

В последна сметка Уулв взе трите точки, налагайки се с 1:2. Головете за Уондърърс вкараха Жоао Моутиньо и Рубен Невеш, до момента в който прецизен за домакините бе Айвън Тони за 1:1.

Двубоят бе пресечен през първата част, когато над терена прелетя дрон. От съображения за сигурност, основният рефер подреди на играчите на двата отбора да влязат в тунела на стадиона, до момента в който обстановката не се възстановява. В последна сметка след повече от 15 минути там, футболистите трябваше да създадат нова загрявка преди срещата да бъде възобновена.

И трите гола в мача пристигнаха през втората част. Първо Жоао Моутиньо даде преднина на гостите с прецизен удар в 48-ата минута, само че Тони изравни за „ пчеличките” двадесет минути преди края на постоянното време. Успехът за „ вълците” обезпечи Рубен Невеш, който вкара в78-ата минута.

В добавеното време попадение на Адама Траоре бе анулирано от ВАР.

В последна сметка Уулвърхемптън се поздрави с триумфа и зае осмото място във краткотрайното класиране. Брентфорд остава 14-та позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР