Отборът на Уулвърхамптън надигра с 2:0 като домакин Кардиф Сити

...
Отборът на Уулвърхамптън надигра с 2:0 като домакин Кардиф Сити
Коментари Харесай

Ууулвс удари Кардиф Сити с блестящи голове

Отборът на Уулвърхамптън надигра с 2:0 като хазаин Кардиф Сити в среща от 29-ия кръг на британската Висша лига. Двете попадения бяха осъществени в границите на две минути при започване на мача.

В 16-ата минута Диого Жота даде задатък на “вълците” в резултата. След превъзходна офанзива на домакините португалецът изпрати с акуратен удар топката в долния десен ъгъл на Нийл Етеридж - 1:0. Само две минути по-късно мексиканецът Раул Хименес, който асистира на Жота за първия гол, удвои преднината на Ууулвс в резултата след нова чудесна офанзива на домакините. Хименес получи късмет да стреля от напълно близко разстояние и не пропусна да опъне мрежата зад Етеридж след хубава асистенция на Жота.

В 34-ата минута белгиецът Леанедр Дендонкер уцели греда и гостите се разминаха с трети гол във вратата си.

През втората част нито един от двата отбора не съумя да означи гол и резултатът остана неизменен, а “вълците” са седми в класирането с 43 точки. Кардиф е 18-и с 25 точки, като уелсците са на 2 точки от зоната на спасението. Кардиф е в серия от три следващи провали в шампионата, като е позволил общо 10 гола във вратата си в тези три срещи. СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 29 кръг, събота 2 март  Уулвърхамптън 2:0краен резулат  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР