Отборът на Уотфорд постигна минимална победа с 1:0 в домакинството

...
Отборът на Уотфорд постигна минимална победа с 1:0 в домакинството
Коментари Харесай

Десет от Уотфорд удържаха победата над Бърнли и се качиха на върха

Отборът на Уотфорд реализира минимална победа с 1:0 в семейството си на Бърнли в първи дуел от третия кръг на британския Чемпиъншип. Единственото попадение осъществя Том Клевърли във втората минута от добавеното време на първата част.

Голът падна след хубава офанзива отдясно на „ стършелите “. Звездата Исмаила Сар получи на десния фланг и комбинира с присъединилия се в наказателното Кен Сема, а той върна обратно за Клевърли, който изпревари състезател на Бърнли с компактен удар по тревата с десния крайник откри мрежата на гостите – 1:0.

В 81-ата минута Уотфорд останаха с човек по-малко, откакто Асан Камара сбърка с преодоляването на една топка в своята половина и разреши на Витиньо да му отнеме, а по-късно бранителят задържа и фаулира бразилеца, за което получи и аления картон.

Въпреки това играчите на Роб Едуардс удържаха задатъка си и излизат краткотрайно отпред в класирането със седем точки, до момента в който Бърнли остава шести с 4 пункта. В идващия кръг „ стършелите “ гостуват на Бирмингам Сити, а „ виненочервените “ одобряват Хъл Сити.

There's the whistle!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР