Отборът на Университатя (Клуж) се добра до равенство 2:2 в

...
Отборът на Университатя (Клуж) се добра до равенство 2:2 в
Коментари Харесай

Пламен Илиев допусна два гола, но тимът му се добра до точка

Отборът на Университатя (Клуж) се добра до тъждество 2:2 в семейството си на Миовени от 25-ия кръг на шампионата на Румъния. Домакините позволиха да изостават с два гола, само че се добраха до точката. Българският пазач Пламен Илиев записа 90 минути, като имаше доза виновност за първото попадение.

Гостите поведоха още в 3-тата минута. Тогана те извършиха заучено състояние след корнер и Богдан Русу стреля по земя, като топката мина под плонжа на Илиев и влезе в мрежата.

В 23-тата минута Миовени получи и дузпа, като Амин Беншаиб удвои от бялата точка.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В 42-рата минута Мамаду Тиам понижи изоставането на Университатя с мощен шут под гредата, а в 72-рата минута Денис Испас докара нещата до 2:2 след изстрел по земя след разиграване от фаул.

Така Университатя остава на 14-тата позиция в класирането с 24 точки. Миовени пък е финален на 16-ото място със 17 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР