Отборът на Уест Хям срази с 3:1 като домакин Арсенал

...
Отборът на Уест Хям срази с 3:1 като домакин Арсенал
Коментари Харесай

Уест Хям елиминира Арсенал от турнира за Купата на лигата, Челси и Ливърпул също продължават към четвъртфиналите

Отборът на Уест Хям съкруши с 3:1 като хазаин Арсенал в един от най-дългоочакваните дуели от осминафиналите в шампионата за Купата на лигата.

На Олимпийския стадион в Лондон " чуковете " на Дейвид Мойс изнесоха доста мощен мач против " артилеристите ", вгорчавайки завръщането на своя някогашен капитан Деклан Райс, който изкара осем сезона в състава от източен Лондон, в които изигра повече от 200 мача за клуба.

Тази вечер обаче даже той не съумя да помогне на своя отбор, който се оказа догонващ след 16 минути игра, когато Бен Уайт си означи автогол след центриране от ъглов удар на Джарод Боуен.

В началото на второто полувреме Мохамед Кудус удвои преднината на Уест Хям, възползвайки се от прелестно по диагонал подаване на Наеф Агер, а след тъкмо час игра Боуен направи задатъка на своя отбор типичен с удар от отдалеченост.

Все отново гостите от Арсенал стигнаха до почетно попадение в самия завършек на срещата, когато с едно от последните дейности в дуела Мартин Йодегор оформи и крайното 1:3.



Междувременно, на южния бряг Ливърпул победи с 2:1 като посетител екипа на Борнемут и също продължава към четвъртфиналите в шампионата за Купата на лигата.

На " Виталити Стейдиъм " Коди Гакпо даде задатък на " мърсисайдци " в 31-ата минута, само че дргу нидерландец - Джъстин Клуйверт - изравни малко след час игра.

В последна сметка обаче в 70-ата минута Дарвин Нунес осъществя отлично попадение с удар от междинна отдалеченост, с цел да донесе триумфа на Ливърпул.



По същото време Челси победи с 2:0 като посетител втородивизионния Блекбърн и също си подсигурява място измежду най-хубавите осем в шампионата за Купата на лигата.

На " Стамфорд Бридж " домакините поведоха в 30-ата минута посредством Беноа Бадиашиле, а в 59-ата и Рахим Стърлинг беше прецизен, с цел да оформи крайния триумф за своя отбор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР