Отборът на Уест Хем завърши наравно 2:2 при домакинството си

...
Отборът на Уест Хем завърши наравно 2:2 при домакинството си
Коментари Харесай

Уест Хем върна итригата в битката за титлата в Англия

Отборът на Уест Хем приключи наедно 2:2 при семейството си на Манчестър Сити в дуел от предпоследния 37-и кръг на британската Висша лига.

" Чуковете " откриха резултата на " Лондон Стейдиъм " в 24-ата минута, когато Пабло Форналс изведе Джаръд Боуен за защитата на " жителите ", полузащитникът на домакините нахлу в наказателното поле на Сити, преодоля вратаря Едерсон и с удар от дребен ъгъл се разписа.

В последните секунди на първата част Микаел Антонио изведе Боуен на стрелкова позиция пред пеналтерията на гостите от Манчестър, като този път голмайсторът за Уест Хем стреля сред краката на Фернандиньо, а топката мина около плонжа на Едерсон и влетя в далчечния низък ляв ъгъл на вратата.

Четири минути след началото на втората част футболистите на Хосеп Гуардиола маналиха изоставането си посредством Джак Грийлиш, който с удар от воле на границата на наказателното поле на " чуковете " не остави шаносве на стража Лукаш Фабиански.

Английският първенец съумя да изравни в 70-ата минута, когато Кевин Де Бройне центрира от фаул в преналтерията на Уест Хем, а бранителят на домакините Владимир Цоуфал с глава си означи автогол след удар с глава.

Цоуфал се трансформира още веднъж в виновник за лодонският отбор в 86-ата минута, когато фаулира Габриел Жезус в наказателното поле на " чуковете ", а основният рефер Антъни Тейлър отсъди дузпа в интерес на Манчестър Сити. С осъществяването от бялата точка се нагърби Рияд Марез, който не съумя да се разпише.

В класирането Манчестър Сити е водач с 90 точки, на 4 пункта пред втория Ливърпул, който е с мач по-малко. Уест Хем е 7-и с 56 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР