Отборът на Уест Хем продължи доброто си представяне от 2021-а

...
Отборът на Уест Хем продължи доброто си представяне от 2021-а
Коментари Харесай

Уест Хем потрепери, но се доближи до Арсенал

Отборът на Уест Хем продължи положителното си показване от 2021-а година. В първия ден на новата 2022-а „ чуковете “ победиха с 3:2 Кристъл Палас на „ Селхърст Парк “. С успеха лондончани се приближиха на една точка от четвъртия Арсенал, който по-рано през днешния ден загуби от първенеца Манчестър Сити с 1:2.

Михаил Антонио засече ужасно подаване на Саид Бенрама, с цел да открие резултата в 22-ата минута. Три по-късно Мануел Лансини с безмилостен удар с левия крайник от към 16-17 метра удвои. В продължението на първата част, след видеопреразглеждане бе отсъдена дузпа за Уест Хем, която Лансини осъществя за втория си гол в мача.

Въпреки че водеха с 3:0, момчетата на Дейвид Мойс трепериха до последната минута за успеха. Десетина минути преди края Майкъл Олис центрира добре, а Одсон Едуард засече и понижи на 1:3. В продължението на срещата асистентът за първия гол Олис осъществя от фал с цел да оформи крайния резултат. Матета пък имаше късмет да направи резулатата 3:3 в последната минута на добавеното време, само че акробатичният му удар не откри вратата на Фабиански.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР