Отборът на Уелс преживя драматична загуба от Иран с 0:2,

...
Отборът на Уелс преживя драматична загуба от Иран с 0:2,
Коментари Харесай

Уелс допусна драматична загуба от Иран с червен картон и 2 гола в добавеното време

Отборът на Уелс претърпя трагична загуба от Иран с 0:2, откакто вратарят им Уейн Хенеси беше изпъден и се позволиха два гола в добавеното време.

Това беше мачът с първи вдигнат червен картон на Световното състезание по футбол в Катар.

При нулев резултат, в 86-та минута вратарят на Уелс излезе надалеч отвън наказателното поле и се сблъска жестоко с нападателя на Иран Мехди Тареми при несполучлив опит да почисти топката с високо вдигнат крайник.

Първоначално Хенеси получи жълт картон от основния рефер, само че отборът на Иран настоя за повторна инспекция на обстановката.

VAR удостовери, че вратарят е работил неприемливо нападателно, което докара и до решението да бъде изпъден от терена единствено няколко минути преди приключването на постоянното второ полувреме.

Заради забавянията съдията позволи удължение на мача с 13 минути, които се оказаха задоволителни за Иран да поведе и да затвърди успеха си с втори гол против 10-те играчи на Уелс.

В началото Уелс имаха мощен късмет да открият резултата, само че още в първото полувреме изпуснаха самодейността пред противника. Един гол на Иран беше анулиран поради засада, преди да се стигне до развръзката в края на мача.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР