Отборът на Уелс не успя да спечели директно класиране на

...
Отборът на Уелс не успя да спечели директно класиране на
Коментари Харесай

Уелс ще търси класиране на UEFA EURO 2024 през Лига на нациите

Отборът на Уелс не съумя да завоюва непосредствено класиране на европейските финали в Германия следващата година, откакто приключи при тъждество 1:1 против Турция в последната си подготовка, а в това време Хърватия се наложи с 1:0 над Армения. Именно „ шахматистите ” си осигуриха място на UEFA EURO 2024 за сметка на „ драконите ”.

Всичко за футболистите на селекционера Роб Пейдж стартира чудесно, откакто Нико Уилямс откри за домакините още в 7-ата минута. Футболистите на Уелс държаха нещата в свои ръце до 70ата минута, когато гостите стигнаха до дузпа, а Юсуф Язъджъ стреля тъкмо от 11-те метра и оформи крайното 1:1.

Предвид другия резултат в групата, а точно успеха на Хърватия над Армения, даже и победа на Уелс нямаше да има значение, защото с изключение на три точки, „ драконите ” се нуждаеха и от това „ шахматистите ” да изгубят точки.

Така Уелс ще би трябвало да насочи вниманието си към плейофите на Лига на нациите през март следващата година, с цел да направи заключителен опит да си обезпечи място на UEFA EURO 2024.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР