Отборът на Удинезе постигна убедителен успех с 3:0 като домакин

...
Отборът на Удинезе постигна убедителен успех с 3:0 като домакин
Коментари Харесай

Удинезе отнесе предпоследния за едно полувреме

Отборът на Удинезе реализира безапелационен триумф с 3:0 като хазаин на Кремонезе в дуел от 31-вия кръг на Серия " А ", с което постави завършек на поредицата си от три мача без победа.

Фриуланите си осигуриха триумфа още през първото полувреме, когато означиха и трите си гола. Те поведоха едвам във втората минута, когато Лазар Самарджич комбинира със Санди Ловрич и по-късно се разписа с техничен шут от границата на наказателното поле. В 27-ата минута точно сърбинът центрира от директен свободен удар, а Неуен Перес с глава удвои задатъка на отбора. Девет минути по-късно Айзък Съксес си поведе топката след подаване на Яка Бийол и по-късно оформи крайния резултат със своя изстрел.

Така Удинезе събра 42 точки и се настани на 9-ата позиция в класирането, задминавайки Фиорентина и Торино единствено по голова разлика. Кремонезе остава на предпоследното 19-о място със единствено 19 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР