Отборът на Удинезе постигна минимален успех с 1:0 като гост

...
Отборът на Удинезе постигна минимален успех с 1:0 като гост
Коментари Харесай

Удинезе се върна към победите

Отборът на Удинезе реализира най-малък триумф с 1:0 като посетител на Емполи в ранния дуел от днешната стратегия на 26-ия кръг в Серия " А ". Фриуланите завоюваха своя аудиенция на този противник за първи път от 2015 година насам, с която също по този начин прекратиха серията си от шест срещи без победа.

Единственото попадение в мача пристигна в 54-тата минута, когато при центриране от корнер Родриго Бекао стреля с глава, топката се отби в Себастиано Луперто и влетя в мрежата му, като попадението беше записано на името на бразилеца. В оставащото време тосканците упражниха напън, само че не съумяха да избегнат третата си поредна загуба, която ги остави без победа в последните им седем мача.

Удинезе събра 35 точки, колкото имат Ювентус и Болоня, и се придвижи до деветата позиция в класирането, където Емполи е 14-и с 28 извоювани пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР