Отборът на ЦСКА загуби генералната си репетиция преди старта на

...
Отборът на ЦСКА загуби генералната си репетиция преди старта на
Коментари Харесай

ЦСКА се издъни в генералната си репетиция преди старта на новия сезон

Отборът на ЦСКА загуби генералната си подготовка преди старта на новия сезон в Първа лига. Тази вечер " алените " отстъпиха с 2:3 при семейството си на новаците в елита Монтана. Получилият се резултат надали вдъхва убеденост на последователите, които се надяват това да бъде акцията, през която ще бъде спряна превъзходството на Лудогорец.
 ЦСКА - Монтана 2:3 (Развой на срещата по минути) онлайн
ЦСКА - Монтана 2:3 (Развой на срещата по минути)

Неочакван краен резултат на " Армията "

Срещата започва по-добре за " армейците ", които откриха рано посредством Али Соу. След това, въпреки и по-комичен метод, възпитаниците на Кольо Спасов изравниха в 35-ата посредством Балджийски. Малко преди паузата, капитанът на ЦСКА - Вальо Антов още веднъж възвърне преднината на столичани. През второто полувреме Стамен Белчев направи съществени промени в своята единадесеторка, което намали качеството на " алената " продукция. От това се възползва нападателят на Монтана - Николай Минков, който четвърт час преди края изравни. Голямата изненада бе оставена за края, когато нова бърза контра на отбора от " Огоста ", приключи с надвит гол на Валери Христов.
 Снимка 490478
Източник:

Преди началото на мача, ЦСКА показа публично своя състав за сезон 2020/21. Добри усещания с играта си през днешния ден оставиха и част от новите попълнения на столичани - Юрген Матей и Юнус Санкаре.

Така двата отбора към този момент се настройват на вълна Първа лига. ЦСКА открива шампионата с любопитно посещение на ЦСКА 1948, до момента в който Монтана ще започва с домакинство на Арда.

ЦСКА стартира срещата надалеч по-активно, като още при първата си офанзива " армейците " стигнаха до опция за удар. Опитът на Али Соу обаче бе блокиран от защитата на Монтана. Малко по-късно стражът на гостите Марин Орлинов пресече в точния момент подаване по земя на Енрике Рафаел.
 Снимка 490477
Източник:

Реалната голова обстановка за селекцията на Стамен Белчев беше реалност в 9-ата минута. Тиаго показва добра техника по фланга, след което центрира за Али Соу. Гамбиецът отигра топката с левия крайник, само че само я прати в страничната греда на вражеския пазач.

Логичното на " Армията " въпреки всичко се случи и домакините откриха резултата при идната си по-добра офанзива. Рафаел Енрике матира защитата на Монтана с чудесно подаване към дузпата за Али Соу. Африканецът изпревари пробвалия се да го пресече пазач Орлинов и майсторски осъществя за 1:0!

Постепенно селекцията на Монтана поизнесе играта в половината на ЦСКА. При първото си по-дълго задържане пред наказателното поле на вицешампионите, отбита топка стигна до Николай Цветков. Демона отигра непосредствено топката от воле, само че не тормози по никакъв метод Густаво Бусато.
 Снимка 490476
Източник:

След няколко минути, по време на които играчите на Монтана бяха подложени на много рецензии от своя старши-треньор, новаците в елита стигнаха до равнене. Димитър Илиев бе изведен самичък против Бусато, само че в последния миг страховит шпагат направи Юрген Матей. За страдание на нидерландеца, падащият Илиев несъзнателно съумя да продължи за непокрития Балджийски, който на празна врата осъществя с лекост.

Без изключително да се напрягат обаче момчетата на Стамен Белчев бързо си върнаха преднината от един гол. Защитата на Монтана не работи акуратно при статично състояние. При създалото се меле най-съобразителен беше капитанът на ЦСКА - Вальо Антов, който през купа от футболисти матира Орлинов.

Малко раздели Али Соу от това да повиши до 3:1 малко след паузата. Нападателят с №22 се оказа непокрит в дребния пеналт, но остана под топката при центриране от негов съотборник и в последна сметка Марин Орлинов се оказа огромният печеливш от този въздушен дуел.
 Снимка 490480
Източник:

В 60-тата минута ЦСКА получи правото да извършва директен свободен удар отляво на границата на наказателното поле. След центриране директно пред вратаря на Монтана, двама футболисти на " алените " се разминаха с топката. В следствие офанзивата бе прекратена от фаул в нахлуване.

Направените голям брой смени в редиците на ЦСКА нарушиха ритъма в " алената " селекция и тя бе осъдена с втори гол в 74-ата минута. Тони Тасев показва пословичната си скорост по фланга, след което пусна отличен пас за Минков, който доста елегантно не остави късмет на дебютанта Евтимов.

В оставащите мигове от инспекцията ЦСКА се хвърли мощно в офанзива, търсейки успеха. Вместо това, селекцията на Стамен Белчев откри провалянето. Монтана още веднъж работи кинжално на контра, която още веднъж свари неподготвена отбраната на " армейците ". Ивелин Илиев показва скоростна техника по фланга, след което пусна за десния бек Валери Христов. Играчът с №2 си настройки комфортно топката на мощния крайник и с хубав удар принуди Евтимов още веднъж да извади кълбото от мрежата си. Малко преди този момент пък добра опция за домакините бе пропилял Ахмед Ахмедов.
 Снимка 490475
Източник:

Така двата отбора към този момент се настройват на вълна Първа лига. ЦСКА открива шампионата с любопитно посещение на ЦСКА 1948, до момента в който Монтана ще започва с домакинство на Арда.
 Снимка 490465
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР