Отборът на ЦСКА успя да отмъкне много сладък успех 1:0

...
Отборът на ЦСКА успя да отмъкне много сладък успех 1:0
Коментари Харесай

ЦСКА излъга Арда в историческия дебют на ВАР в България

Отборът на ЦСКА съумя да отмъкне доста сладостен триумф 1:0 против Арда в първи мач от челната шестица на плейофите на efbet Лига този сезон. Двубоят беше изпълнен с повече борба, в сравнение с положения, само че включваше и историческата първа изява на системата ВАР по българските терени, който правилно се намеси и не даде дузпа за ЦСКА в 77-та минута. Все отново. Юрген Матей беше героят за своя отбор, донасяйки успеха в 88-та минута.

В началните 15 минути темпото на мача несъмнено не оправда първичните упования и в тези минути липсваше каквото и да било голово състояние.

След 22 минути в мача най-сетне видяхме същинско голово състояние. След центриране от десния фланг от страна на Тиаго, Жорди Кайседо съумя да се извиси над бранителите на Арда, само че не и да насочи удара си в очертанията на вратата на Иван Караджов.

Игровите дейности продължиха да са летаргични, само че в 39-та минута момчетата на Любо Пенев стигнаха до прекрасен късмет. След отлично разиграване сред Енрике и Жорди Кайседо, стрелецът върна към границата на наказателното поле, откъдето Варела нанесе мощен, само че доста неакуратен удар към вратата на Караджов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР