Отборът на ЦСКА-София, управляван от Александър Милорадев, постигна трудна победа

...
Отборът на ЦСКА-София, управляван от Александър Милорадев, постигна трудна победа
Коментари Харесай

ЦСКА-София победи трудно Надежда в WINBET е-футбол лига

Отборът на ЦСКА-София, ръководен от Александър Милорадев, реализира сложна победа против Надежда (Доброславци) на Теодор Миланов в баража за влизане във втората фаза на WINBET е-футбол лига, излъчен нощес по Sportal TV. През първото полувреме и двата тима не съумяха да отбележат гол, макар съществуването на чисти положения и пред двете порти. Червените откриха резултата посредством независима акция на Кейта в 68-ата минута. Надежда Доброславци направи опит да възвърне равенството, само че не съумя да осъществя дребното благоприятни условия, които имаше. Милорадев имаше задатък от 2 безответни гола от първия бараж и в последна сметка продължава във втората фаза с общ резултат от 3:0 гола.
Във втората телевизионна среща Добромир Панчаревски с Марек (Дупница) загуби от Денис Моор с Етър (ВТ) с 2:4. Головата серия на отбора от Велико Търново бе открита от Йосков чак в 61-ата минута. Последва втори гол на Ангелов в 72-ата минута. След като Панчаревски остави вратата си празна, отдалечен удар на Петков усили задатъка на домакините на 3:0. Интригата се завърна в края на мача откакто Панчаревски вкара с едноименния състезател в състава си в 87-ата минута. В добавеното от виртуалния арбитър време Иванов осъществя за Марек и понижи разликата на един гол. Точно преди последния съдийски сигнал Петков означи втория си гол за Етър и затвърди триумфа на своя отбор.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР