Отборът на ЦСКА-София стартира участието си в турнира за Купата

...
Отборът на ЦСКА-София стартира участието си в турнира за Купата
Коментари Харесай

ЦСКА-София протяга ръце към Купата от Горна Оряховица

Отборът на ЦСКА-София започва присъединяване си в шампионата за Купата на България от стадиона в Горна Оряховица. Червените гостуват на локалния втородивизионен Локомотив през днешния ден от 18,30 часа и търсят наложителен триумф, в случай че желаят да запазят живи очакванията си за продобиване на трофей през сезона. В другите мачове от програмата на 1/16-финалите през днешния ден от 16 часа играят Кариана - Царско село и Ботев (Ихтиман) - Черно море. Треньорът Люпко Петрович ще заложи на разбъркан състав от постоянни титуляри и запаси. Очаква се в игра да се появят Валентин Антов, а в групата е и младият Митко Митков. Аут от групата е бразилецът Енрике, който ще пропусне и гостуването на Берое в неделя. Сред титулярите ще е португалецът Рубен Пинто, който не е започвал от първата минута от 2 месеца.
В Локомотив признават, че шампионата във Втора лига е приоритет, само че няма да отписват дуела с ЦСКА-София. " Излизаме да играем футбол, пък да става каквото ще става. Никой няма да ни упрекна, в случай че загубим ", разяснява наставникът на Локо Милчо Сирмов.
До последно под въпрос за мача ще бъде Атанас Фиданин, който се контузи в мача с Локо (Сф) в петък и беше сменен наложително.

Вероятни сформира:

Локо Гражданско отделение: Дафовски, Сандов, Харизанов, Минков, Фиданин, Тодоров, Райчев, Петков, Чалъков, Стефанов, Христов.

ЦСКА-София: Черниаускас, Мазику, Томаш, Гълъбов, Атанасов, Пинто, Антов, Кери, Тиаго, Отабор, Уот.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР