Отборът на ЦСКА-София приема Черно море днес от 20:00 часа

...
Отборът на ЦСКА-София приема Черно море днес от 20:00 часа
Коментари Харесай

ЦСКА-София поглежда към първото място

Отборът на ЦСКА-София приема Черно море през днешния ден от 20:00 часа в дербито на осмия кръг в Първа лига. Тимът от Борисовата градина ще се опита да продължи безгрешната си серия на " Българска войска ", като реализира седма победа във всички шампионата на личната си сцена. При нов триумф през днешния ден ЦСКА-София ще излезе на върха в класирането най-малко за ден, защото актуалният водач Левски играе на следващия ден в Пловдив против локалния Локомотив.

Треньорът на столичани Нестор Ел Маестро включи в групата за мача новото попълнение Али Соу, който размени Енрике Рафаел. Бразилецът получи нова травма и не е подготвен за игра. Наставникът на " алените " обмисля да остави запаса Кирил Десподов, който игра за националния тим в Лигата на нациите, а за похлупак получи и травма в мача с Норвегия в София.

Звездата на ЦСКА-София най-вероятно ще стартира от скамейката, като при нужда може да влезе в игра. В негово неявяване се чака на позицията му да работи Жоржиньо или Станислав Манолев, който е пред завръщане след 4-месечно неявяване. Като титуляр се чака да стартира бразилецът Евандро, който ще работи на позицията на Тиаго като втори нападател зад Мауридес. Двамата сънародници демонстрираха чудесно взаимоотношение при гостуването на Копенхаген, когато Евандро се разписа.

Черно море върви без загуба като посетител през сезона - една победа и две ремита, в това число против водача Левски на " Герена ", и ще се опита да продължи положителната си серия. Треньорът на варненци Илиан Илиев възнамерява една смяна в състава по отношение на предходния мач преди паузата за националните тимове.
Очаква се вместо Дани Кики в офанзива по фланга да се появи Мехди Фенуш. Варненци ще играят внимателно, а треньорът Илиев съобщи през седмицата, че тимът му ще акцентира на дисциплината, с цел да не си тръгне с празни ръце от " Армията ".
Вероятни сформира:
ЦСКА-София: Черниаускас, Секулич, Чорбаджийски, Бодуров, Лясков, Малинов, Пинто, Манолев, Евандро, Жоржиньо, Мауридес.
Черно море: Макенджиев, Кононго, Хасани, Димов, Енчев, Витанов, Панайотов, Фенуш, Г. Илиев, Н'Донгала, Р. Василев.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Снимка: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР