Отборът на ЦСКА-София посреща Етър (Велико Търново) в единствения двубой

...
Отборът на ЦСКА-София посреща Етър (Велико Търново) в единствения двубой
Коментари Харесай

ЦСКА-София с пореден тежък тест на Армията

Отборът на ЦСКА-София посреща Етър (Велико Търново) в единствения дуел от днешната стратегия на 21-ия кръг в efbet Лига. На доктрина " алените " са любимец, само че гостите, водени от Александър Томаш, се намират в серия от три мача без загуба - 0:0 с Левски, 1:1 против Локомотив (Пловдив) и триумф с 3:1 над ЦСКА 1948.

В същото време ЦСКА-София записа нулево тъждество с Локомотив (Пловдив) вкъщи, а при гостуването си на " болярите " позволи тъждество 2:2, което прави дуела извънредно непредсказуем.

Наставникът на столичани Бруно Акрапович има много кадрови проблеми. Босненският експерт няма да разчита на отбранителния халф Амос Юга, който е контузен. Извън сметките е и Адалберто Пеняранда, който също е с контузия.

Очаква се на вратата да стартира Бусато, а пред него да се наредят Мено Кох, Матей и Петър Занев. В средата на терена ще работи двойката Тиаго Родригес и Жеферсон, който е възобновен след контузията на прасеца. По рилата ще работят Бразли Мазику и Тибо Вион или Синклеър. За ролята на плеймейкър Акрапович готви изненада с Мартин Смоленски. В предни позиции Акрапович ще пусне Бисмарк Чарлс и Жорди Кайседо, а на пейката ще остане Георги Йомов.

Наставникът на Етър Александър Томаш също има проблеми със състава. До последно под въпрос остават Мариян Иванов и Венелин Филипов. Извън сметките на Томаш остават Ерол Алкан и Даниел Младенов. " Болярите " ще разчитат в предни позиции на намиращия се във форма нападател Миси Мезу, който на два пъти огорчи ЦСКА 1948 в предишния кръг, както и на Преслав Боруков, който също се разписа против новака в елита.

Вероятни сформира:


ЦСКА-София: Бусато, Кох, Матей, Занев, Вион, Жеферсон, Тиаго, Мазику, Смоленски, Бисмарк, Кайседо.

Етър: Иванов, Хубчев, Кордоба, Крачунов, Илиев, Кацаров, Мечев, Кнежевич, Алдаир, Мезу, Боруков.

efbet Лига 21 кръг, събота 13 март  ЦСКА-София 18:00  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР