Отборът на ЦСКА-София надигра като гост Черно море с 3:1

...
Отборът на ЦСКА-София надигра като гост Черно море с 3:1
Коментари Харесай

ЦСКА се доближи на три точки от Лудогорец

Отборът на ЦСКА-София надигра като посетител Черно море с 3:1 в среща от 32-ия кръг на Първа лига, играна на стадион „ Тича “ във Варна. За столичани дебют на треньорския пост направи помощникът на Любослав Пенев, Добромир Митов, който бе назначен на поста след отдръпването от длъжността на Пенев.

Митов не промени нищо в схемата на игра на „ алените “, които извоюваха скъпия триумф най-много посредством Тиаго Родригеш. Португалецът изигра превъзходен мач, като означи гол и асистира за другите два. Той откри резултата малко след приключването на половин час игра след асистенция на Али Соу.

Едвин Джеси удвои малко след началото на втората част, само че Васил Панайотов върна очакванията на домакините с гол в 66-та. Соу постави точка на разногласието четвърт час преди края на мача след втората асистенция в мача на Родригеш. Така армейците се върнаха на победния път, откакто изгубиха при започване на седмицата от Ботев (Пд) в Коматево с 2:0.

Тимът е на три точки от водача и настоящ първенец Лудогорец, който избегна провалянето при гостуването на Берое в Стара Загора след 1:1. Черно море остава шести с актив от 48 точки. В идващия кръг ЦСКА-София приема вкъщи Лудогорец на „ Българска войска ” в основен конфликт за купата, до момента в който Черно море гостува на Левски на „ Герена “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР