Отборът на ЦСКА ще търси реванш срещу тима на Етър,

...
Отборът на ЦСКА ще търси реванш срещу тима на Етър,
Коментари Харесай

ЦСКА ще урежда стари сметки срещу Етър

Отборът на ЦСКА ще търси реванш против отбора на Етър, който през есента прекъсна серия от осем следващи победи на „ алените “. Двата отбора излизат един против различен на стадион „ Българска войска “ през днешния ден в финален мач от 24-ия промеждутъчен кръг на Първа лига.

Срещата е с начален час 17,30 и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на новата платформа PLAY DIEMA XTRA. Всичко най-интересно, извънредни видеа и развиването на мача минута по минута, може да намерите на Gong.bg.

„ Армейците “ ще търсят наложителен триумф, с цел да запазят дистанцията от водача Лудогорец на три точки. В момента първенците са с преднина от шест пункта, откакто надвиха над Берое в своя мач от кръга.

Резултат друг от победа би бил сериозен удар по упоритостите на „ алените “.

Домакините ще бъдат без капитана си Божидар Чорбаджийски, който бе осъден за два мача, откакто в дуела против Дунав в предишния кръг удари без топка футболист на русенци. Трима от младоците на Стамен Белчев пък бяха извикани за контролите на младежкия народен отбор.

Близо до завръщане в игра за ЦСКА е Рубен Пинто, до момента в който португалецът Укра продължава да се готви по самостоятелна стратегия.

В Етър пък не могат да разчитат на Пламен Гълъбов, който е осъден, само че и няма право да играе против ЦСКА, защото е чартърен във Велико Търново точно от „ Българска войска “. Бадара също е отвън сметките, откакто в предишния кръг получи червен картон.

Великотърновци нямат нито една победа на „ Армията “ при досегашните си 25 визити. „ Болярите “ гостуват на този стадион за първи път от 21 години. Последният мач на ЦСКА и Етър на стадион „ Българска войска “ бе през към този момент далечната 1997 година, когато „ алените “ бият с 5:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР