Отборът на ЦСКА ще представи утре първия си входящ трансфер

...
Отборът на ЦСКА ще представи утре първия си входящ трансфер
Коментари Харесай

ЦСКА с първо лятно попълнение, представя го утре

Отборът на ЦСКА ще показа на следващия ден първия си входящ трансфер за новия футболен сезон. Това стана ясно от обява на " алените " в обществените мрежи, която разкрива елементи по отношение на новата екипировка на отбора.

Новата домакинска фланелка на 31-кратните първенци има неповторима щампа на гърба, която изписва " ЦСКА " на глаголица, а тъкмо в 19:48 часа " амрейците " ще покажат цялостният екип на последователите си.

От фотографията, публикувана от стадион " Българска войска " излиза наяве, че отборът ще има нов футболист с №8 на гърба, чиято фамилия приключва на " ов ".

В последно време младежкият национал Станислав Шопов е свързван с трансфер в ЦСКА и е допустимо точно той да бъде показан като първо ново попълнение на " алените " в утрешния ден.

За последните 3 години " осмицата " на гърба бе носена от ирландското крило Греъм Кери, който напусна клуба след края на шампионата в Първа лига.

Публикацията на ЦСКА в обществените мрежи:

" Изписаният 4-буквен надпис на гърба на фланелката е на глаголица и значи ЦСКА.

Припомняйки си мотото на акцията през сезон 20/21, а точно " Няма бъдеще без история ", имаме вяра, че всеки от нас би трябвало да знае, да помни и да се гордее с всичко българско, защитавано и пренасяно епохи наред от генерации наши сънародници. Всички те са имали смелостта да се борят за съхранението на българщината и не са позволили културно-историческото завещание на прадедите ни да потъне в забвение. Глаголицата, определяна от някои като „ най-съвършената графична система от антични времена до днес” е точно един от тези знаци, с които ние като народ би трябвало да се гордеем. Затова взехме решение да й отдадем заслуженото в екипа ни за новия сезон.

Представянето на целия екип очаквайте довечера в 19:48 ч.
П.П. А кой е новият ни номер 8 - ще разберете на следващия ден ", гласи написаното от " армейците ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР