Отборът на ЦСКА ще може да разчита на подкрепата на

...
Отборът на ЦСКА ще може да разчита на подкрепата на
Коментари Харесай

Базел отваря каса за привържениците на ЦСКА в деня на реванша

Отборът на ЦСКА ще може да разчита на поддръжката на 1500 последователи за гостуването на Базел в мача реванш от плейофите в шампионата Лига на конференциите.

1000 от пропуските ще се продават на място на стадион " Санкт Якоб Парк " в едноименния швейцарски град, като почитателите на " алените " ще могат да ги закупят от касата пред бранша за посетители.

От Базел осведомят, че касата ще работи само сред 17.00 и 19.00 часа локално в деня на срещата - 25 август (четвъртък). Билетите са с цена 10 швейцарски франка и ще могат да бъдат закупени единствено в тази валута.

За искащите да закупят билет от България, те могат да го създадат през днешния ден в административния офис на стадион " Българска войска " от 13.00 до 17.00 часа.

Реваншът сред Базел и ЦСКА от плейофния кръг на шампионата Лига на конференциите е в четвъртък (25 август) от 20.00 часа българско време. Футболистите на Саша Илич завоюваха първата среща в София с 1:0.

" Червените " отпътуват за Базел в сряда (24 август) в 12.30 часа с под наем полет от София. Очакве се тимът да дойде на " Терминал 2 " към 11.00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР