Отборът на ЦСКА ще бъде воден от временен треньор срещу

...
Отборът на ЦСКА ще бъде воден от временен треньор срещу
Коментари Харесай

Даниел Моралес ще води ЦСКА срещу Рома |

Отборът на ЦСКА ще бъде воден от краткотраен треньор против Рома в утрешния мач от втория кръг на групите в Лига Европа в Рим. Това е Даниел Моралес. Ще му оказват помощ Красимир Чомаков и Кирил Динчев. Този триумвират пое спортно-техническата власт след уволнението на старши треньора Стамен Белчев в неделя.

" ЦСКА изигра много мачове в Европа и знае какво би трябвало да направи. Очакванията към ЦСКА постоянно са огромни. ЦСКА би трябвало да има жанр, без значение дали играе против Рома или някой различен. Най-важното е тимът да си повярва.

Играчите имат качества и когато играят като колектив, няма нищо невероятно ", разяснява Моралес пред кореспонденти на летище " София " преди заминаването за Рим.

" Не е прелестно това, което се случи със Стамен Белчев, само че това е решение на управлението. Момчетата са експерти, ние сме служащи в този клуб и би трябвало да си вършим работата.

За един ден не може да променим играта. Имахме една подготовка и няма какво да се промени генерално. Важното е да играчите да си повярват. Във футбола няма нищо невероятно, несъмнено, че ЦСКА може да направи нещо положително в Рим. Няма да е изненада, в случай че ЦСКА победи.

Ако Рома ни подцени, може да бъде в наша изгода, само че не мисля, че ще го създадат ", разяснява Даниел Моралес.

Няколко часа по-късно ЦСКА дойде в Рим. Италия посрещна алените с безоблачно небе и слънчево време при температура на въздуха към 18 градуса.

Всички налични футболисти са здрави и с тима, като само бранителят Юрген Матей, който се контузи в мача против Арда, не пътува с останалите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР