Отборът на ЦСКА се сдоби с така желания нов център.

...
Отборът на ЦСКА се сдоби с така желания нов център.
Коментари Харесай

ЦСКА се подсили с 210-сантиметров гигант

Отборът на ЦСКА се снабди с по този начин стремежи нов център. “Армейците ” ще разчитат на услугите на сърбина Драган Жекович, който се трансформира в последното ново попълнение на “червените ”. Жекович дебаркира в София, откакто през предишния сезон се състезава за Лайънс Женева.

Както е известно, отборът на Росен Барчовски закъса на позицията център, откакто Андрей Иванов получи травма. Именно този проблем се трансформира в причина да бъде притеглен нов играч в подкошието. Жекович към този момент е в България и през вчерашния ден изгледа от трибуните успеха над Ямбол с 80:73 в дуел от 20-ия кръг на НБЛ, видя Sportal.bg .
 Росен Барчовски пред Sportal.bg: В края на краищата - значима победа Росен Барчовски пред Sportal.bg: В края на краищата - значима победа
В същото време ЦСКА се раздели с различен от своите чужденци - Райли Оуенс, който бе освободен, с цел да могат “червените ” да привлекат Жекович.

Жекович е играч с богат опит в шампионатите край България, като неколкократно се е състезавал както в родната си Сърбия, по този начин и в Румъния. 35-годишният деец е играл за отборите на Аркадия, Цървена звезда, ОКК Белград, Нови Сад, Войводина, Асесофт, Карпош Соколи, Стяуа Букурещ и Орадя. През предишния сезон записва приблизително по 13.5 точки, 5.3 битки и 1.3 асистенции за Женева.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР