Отборът на ЦСКА разгроми австрийския Адмира Вакер с 3:0 в

...
Отборът на ЦСКА разгроми австрийския Адмира Вакер с 3:0 в
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми австрийци в Лига Европа, Славия отстъпи в Сплит

 Копенхаген или Стярнан чакат ЦСКА в третия кръг на Лига Европа
Отборът на ЦСКА разгроми австрийския Адмира Вакер с 3:0 в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който се изигра пред препълнените трибуни на стадион " Българска войска ".

Така на процедура " алените " направиха значима крачка към идната фаза, където вероятно ще играят против спечелилия от двойката сред Стярнан и Копенхаген.

Два гола за ЦСКА означи Кирил Десподов, а новото попълнение Мауридес добави един. " Червените " излязоха с сакат състав, откакто асове като Кристиан Малинов и Николай Бодуров останаха отвън състава заради санкции.

21-годишният Десподов откри резултата в 29-ата минута, откакто се разписа с глава след центриране на Едвин Джеси. Четири минути по-късно нова композиция сред Джеси и Десподов докара до удвояване на резултата.

В 37-ата минута се стигна до дузпа за ЦСКА, която беше осъществена технично от Мауридес. През второто полувреме " алените " смъкнаха оборотите, като задачата им беше да не позволен гол и в последна сметка я реализираха и отиват спокойни на реванша след седмица.

" Адмира е сериозен тим от състезание, което е по-силно от нашето. Ще играем в Австрия като че ли резултатът от първия мач е 0:0. Ще се опитам да накарам футболистите да излязат съсредоточени. В момента мисля за мача с Витоша в неделя и се надявам на едно следващо прочувствено показване ", разяснява треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Другият ни представител в квалификациите за Лига Европа Славия изигра отличен мач пред 26 103 фенове на стадион " Полюд " в Сплит, само че играчите на Златомир Загорчич изгубиха с 0:1 от локалния гранд Хайдук в първата среща. Единственото попадение за домакините осъществя резервата Ахмед Саид, който се разписа в 79-ата минута. " Белите " се надяват да наваксат изоставането в София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР