Отборът на ЦСКА разби с 5:1 като домакин Ботев Враца

...
Отборът на ЦСКА разби с 5:1 като домакин Ботев Враца
Коментари Харесай

ЦСКА разби Ботев Вр пред празните трибуни на Армията, Назон с хеттрик

Отборът на ЦСКА разруши с 5:1 като хазаин Ботев Враца в последния дуел от 30-ия кръг на Първа лига, който се изигра пред празните трибуни на стадион " Българска войска ", защото " алените " изтърпяваха първия от двата си мача наказване поради държанието на почитателите по време на конфликта против Лудогорец доскоро повече от седмица.

Макар и без своите почитатели, " армейците " не оставиха никакви шансове на гостите от Враца и още от първите минута се втурнаха в търсене на ранния гол.

Така се стигна до 11-ата минута, когато Иван Турицов даде задатък на домакините с гол от дузпа, а 10 по-късно Дюкенс Назон удвои преднината на своя отбор.

В рамките на единствено няколко секунди при започване на второто полувреме пък Мено Кох и още веднъж Назон повишиха резултата до 4:0, с което за пети следващ дуел ЦСКА съумя да осъществя най-малко четири попадения във вратата на Ботев Враца.

В 59-ата минута Браян Мендоса осъществя почетно попадение за състава на Браян Мендоса, а четвърт час преди края Дюкенс Назон беше прецизен за крайното 5:1, с което националът на Хаити оформи и своя първи хеттрик с екипа на " алените ".

Срещата на стадион " Българска войска " сложи публично и завършек на постоянния сезон в Първа лига, като ЦСКА завършва с актив от 73 точки и ще влезе в плейофите единствено на една от водача Лудогорец.

Тимът на Ботев Враца пък ще се бори за своето оцеляване в последната шестица, като за момента врачани се намират на 11-ата позиция с 28 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР