Отборът на ЦСКА продължава със своята инициатива Армейски следобед, като

...
Отборът на ЦСКА продължава със своята инициатива Армейски следобед, като
Коментари Харесай

Олимпийска шампионка става част от Армейския следобед

Отборът на ЦСКА продължава със своята самодейност " Армейски следобяд ", като този път разгласи специфичен посетител за почитателите, които ще посетят събитието. В срещата с последователи през днешния ден ще взе участие и олимпийската шампионка с ансамбъла от Токио 2020 Мадлен Радуканова.

За искащите девойки ще има и открит урок по художествена гимнастика, който стартира в 18.00 часа.

" Армейски следобяд " се трансформира в обичаен преди домакинските мачове на ЦСКА. Тази вечер от 20.30 часа на " Българска войска " ще се организира срещата от шампионата на страната против ЦСКА 1948.

Ето известието на ЦСКА:

„ Щастливи сме, когато виждаме детските усмивки по време на нашите Армейски следобеди. Толкова доста малчугани идват и се забавляват дружно. Сред тях и доста момиченца, които рисуват, тичат и се радват на атмосферата.

Специално за тях взехме решение този път да организираме нещо по-различно - открита подготовка по художествена гимнастика, освен това не с кого да е, а с първата в историята ни олимпийска шампионка Мадлен Радуканова! Тя ще се срещне с всички момиченца и персонално ще им покаже забавни детайли от този хубав и толкоз български спорт.

Заниманието стартира тъкмо в 18:00 ч. на нормалното място. За събитието поканихме и деца от школата по художествена гимнастика на ЦСКА, с цел да се допрян и да си поговорят с една от най-успешните български гимнастички. Бъдете и вие с нас! “





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР