Отборът на ЦСКА приема Ботев Враца в мач от 21-ия

...
Отборът на ЦСКА приема Ботев Враца в мач от 21-ия
Коментари Харесай

ЦСКА няма право на грешка срещу опашкаря Ботев Враца

Отборът на ЦСКА приема Ботев Враца в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 17:30 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата онлайн минута по минута.

Двубоят ще се състои на стадион „ Българска армия”, а това ще бъде първото домакинство на „ червените” напролет. Те към този момент изиграха две столични дербита – против Локомотив София и Славия, в които записаха четири точки. Срещата ще се играе пред празни трибуни, защото „ червените” изтърпяват наказване.

Днес ЦСКА е неприкрит любимец в мача против врачани, които заемат нежеланата предпоследна позиция в класирането. В групата на столичани се завръща Жеферсон, който изтърпя наказването си. В същото време Греъм Кери остава отвън сметките поради аления си картон против Славия в предишния кръг. Контузени са Тибо Вион, Морено, Ахмедов и Варела.

В състава на гостите осъден е Йоан Бауренски, а под въпрос за мача настадион „ Българска армия” остава Валери Христов. Срещата сигурно пропуща контузения Антонио Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР