Отборът на ЦСКА предвиждат да изиграе общо 6 контроли по

...
Отборът на ЦСКА предвиждат да изиграе общо 6 контроли по
Коментари Харесай

Шест контроли за ЦСКА, пет ще са в чужбина

Отборът на ЦСКА плануват да изиграе общо 6 контроли по време на зимната си подготовка за втория полусезон в efbet Лига – 5 в чужбина и една на стадион „ Българска войска “, която ще е против български противник от Първа или Втора лига.

„ Червените “ ще проведат два спаринга по време на лагера си в Турция. Столичани се събират за прегледи на 4 и 5 януари, а ден по-късно – на 6-ти, отпътуват за локалния курорт Анталия. Там ще останат до 17 януари (неделя), когато се връщат в София.

Първата инспекция на турска земя ще е на 13 януари против полския първокласен Стал Миелец, където мина някогашният бранител на „ алените “ Божидар Чорбаджийски. На 15 или 16 януари отборът на Бруно Акрапович ще срещне във втората си контрола турски тим, чието име към момента не е ясно.

Турция си остава алтернатива и за втория лагер на отбора, въпреки че вид е и Малта. Там обаче „ алените “ се чака да играят контроли единствено с локални тимове. Затова не е изключено, откакто се върнат от Турция на 17 януари и починат няколко дни, „ алените “ още веднъж да се върнат в Анталия.

За втората част от подготовката са планувани още 3 контроли. Последната инспекция ще бъде на „ Армията “, седмица преди подновяването на шампионата в уикенда на 13 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР