Отборът на ЦСКА поведе в класирането на Първа лига, след

...
Отборът на ЦСКА поведе в класирането на Първа лига, след
Коментари Харесай

ЦСКА излъга Ботев за трите точки в Коматево

Отборът на ЦСКА поведе в класирането на Първа лига, откакто победи Ботев Пловдив с 1:0 като посетител в отсрочен мач от петия кръг на шампионата.

На стадиона в Коматево домакините бяха по-активни през първата част и имаха отличен късмет да поведат в резултата в 29-та минута, когато Реда Рабей остана очи в очи с Густаво Бусато, само че бе надигран от вратаря на " алените ". До края на полувремето Джеймс Ето " о и Емануел Току пропуснаха нови положителни обстановки за " канарчетата ", а центриране на Рабей от корнер срещна гредата.

След почивката играчите на Саша Илич подвигнаха оборотите, само че мъчно стигаха до голови положения. В 70-та минута гостите получиха право да изпълнят дузпа след излишно нарушаване на Ето " о против Марселино в ъгъла на наказателното поле. Резервата Дюкенс Назон бе безапелационен от бялата точка и откри резултата. В оставащите минути пловдивчани натиснаха в търсене на изравнителен гол, само че по този начин и не съумяха да стигнат до подобен.

По този метод ЦСКА записа десета победа от началото на сезона и излезе на първа позиция с 31 точки, една повече от втория ЦСКА 1948, който е изиграл мач повече. Ботев заема 10-то място в класирането с актив от 13 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР