Отборът на ЦСКА постигна победа с 2:0 при визитата си

...
Отборът на ЦСКА постигна победа с 2:0 при визитата си
Коментари Харесай

ЦСКА победи комфортно Левски, но не успя да прекъсне доминацията на Лудогорец

Отборът на ЦСКА реализира победа с 2:0 при визитата си на Левски в дуел от последния 35-и кръг на Първа лига. Въпреки това, „ алените “ не съумяха да завоюват шампионската купа, защото приключват сезона втори, на точка зад към този момент .

„ Червените “ откриха резултата на Националния стадион „ Васил Левски “ в 35-ата минута, когато Тибо Вион извърши тъч от левия фланг и прати топката непосредствено на границата на вратарското поле на „ сините “, където Тобиас Ханц изскочи зад тила на Цунами, изпревари стража Пламен Андреев и с глава се разписа в долния десен ъгъл на вратата.

„ Червените “ удвоиха преднината си по-късно повече от час игра заради нова неточност в защитата на Левски. Амос Юга почисти мощно топката от наказателното поле на ЦСКА надълбоко в половината на „ сините “, където Сонко Сундберг остави топката за вратаря Андреев, който се опита да почисти кълбото, само че вместо това се спъна и топката стана владеене на Дюкенс Назон, който с изстрел по земя от границата на наказателното поле безпроблемно се разписа в опразнената врата.

Десетина минути преди края на постоянното време двата отбора останаха с човек по-малко на терена, откакто Иван Турицов и Сонко Сундберг бяха изгонени с директни червени картони след единоборство посред им, който прекрачи границите на разрешеното.

В класирането отборът на ЦСКА приключва сезона на втората позиция с актив от 84 точки, на пункт зад първенеца Лудогорец. Левски пък заема четвъртата позиция и ще играе бараж за присъединяване в Лигата на конференциите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР